header-nieuwsbrief-09-2021
04 oktober 2022
Beste lezer,
Save-the-date-RiBAlichtblauw-e1664806354152

Bijeenkomst Jonge kind

We willen graag op 14 februari 2023 de samenwerking tussen voorschool en school bevorderen en nodigen hierom iedereen uit die betrokken is bij de warme overdracht tussen voorschool en school. We vinden het belangrijk dat voorschool en school elkaar beter leren kennen en willen concreet maken wat voorschool en school van elkaar nodig hebben om er samen voor te zorgen dat een kind op de juiste plek terecht komt. Wil je meedenken over de invulling van deze avond? Stuur een mailtje naar leoni.bisset@swv-riba.nl of bel 06-292 056 12.
Afbeelding-digitaal-bord-RiBA-lichtgroen

RiBA-enquete

Bijgevoegd de resultaten van de enquête. De duur van de hia’s blijft een punt van aandacht. Ook gaan we aan de slag met de thuiszittersaanpak zodat iedereen weet wat de bedoeling is en we gezamenlijk thuiszitten kunnen voorkomen of beperken.
Twee-mensen-aan-tafel-RiBA-roze-e1664806900846

SOP in de wijk

Bijna alle scholen hebben sop deel I afgerond en aangeleverd. Dank daarvoor! De sop's zijn terug te vinden op de website van RiBA. Aanvullende vereiste is sop deel II. Directeuren gaan hier komende tijd over in gesprek. In november staan overleggen met RiBA gepland waarbij sop II een van de agendapunten is. Op de studiedag in januari komt het sop ook weer aan de orde.
De deadline voor sop II is 1 februari 2023.
Voor de wijken is de volgende indeling gebruikt...
steunpunt

Niet meer dan 2 keer klikken

Samen met 3 samenwerkingsverbanden passend onderwijs in de regio Rotterdam hebben we de handen ineen geslagen om gezamenlijk te werken aan de ontwikkeling van een ouder- en jeugdsteunpunt.
Ik wil mij afmelden voor de nieuwsbrieven.
Wil je je e-mailadres wijzigen? Meld je eerst af met de afmeldlink en meld je daarna aan met je nieuwe e-mailadres via deze link.
Copyright © 2022 Samenwerkingsverband Passend Onderwijs RiBA.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven dat je de nieuwsbrief van het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs RiBA wilt ontvangen. Met deze nieuwsbrief willen wij je op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Passend Onderwijs in ons werkgebied.
Email Marketing Powered by MailPoet