header-nieuwsbrief-09-2021
25 mei 2022
Beste lezer
OC&W

Informatie voor ouders

In deze brochure wordt zoveel mogelijk antwoord gegeven op
vragen die ouders hebben over passend onderwijs op de basisschool. Lees meer
Twee mensen aan tafel RiBA-donkerblauw.jpg

SMA

Van bijna alle scholen hebben we de aanvraag voor het SMA binnen. Dank daarvoor! Dat is fijn want dan kunnen we de categorie├źn gaan berekenen en de voorlopige beschikkingen op gaan maken zodat de scholen weten waar ze aan toe zijn. Veel succes met het vinden en behouden van goede onderwijsondersteuners want in deze tijden van personeelstekorten zal dat best pittig zijn.
Afbeelding Steunpunt Passend Onderwijs

'Stel niet continue het kind centraal'

Uit het interview met Bert Wienen over inclusief onderwijs.
Lees meer
OC&W

Handreiking

Gemaakt voor leraren in het basisonderwijs. Hierin wordt beschreven wat nodig is om passend onderwijs te bieden. In de voorbereiding heeft het ministerie van OCW samen met leraren en intern begeleiders een inventarisatie gemaakt van onduidelijkheden en vragen die er rond passend onderwijs zijn. Lees meer
Afbeelding-duimpje-RiBA-lichtblauw

Overstaproute

In de achtste OverstapRouteMail van dit schooljaar aandacht voor een aantal zaken om de overstap van leerlingen van het po naar het vo zo goed mogelijk te laten verlopen. Lees meer
Ik wil mij afmelden voor de nieuwsbrieven.
Wil je je e-mailadres wijzigen? Meld je eerst af met de afmeldlink en meld je daarna aan met je nieuwe e-mailadres via deze link.
Copyright ┬ę 2022 Samenwerkingsverband Passend Onderwijs RiBA.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven dat je de nieuwsbrief van het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs RiBA wilt ontvangen. Met deze nieuwsbrief willen wij je op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Passend Onderwijs in ons werkgebied.
Email Marketing Powered by MailPoet