header-nieuwsbrief-09-2021
29 september 2021
Beste lezer,
1.-Cover.-Met.plezier.naar_.school.Noelle.Pameijer-212x300

Gratis exemplaar

van het nieuwste boek van Noëlle Pameijer als dank voor het invullen van de RiBA-enquete gaat naar Marijke van der Vorm (Julianaschool), Judith Schouten (Trinoom) en Saskia Luijendijk (Groen van Prinstererschool). Voor alle scholen is de folder 'Met plezier naar school' beschikbaar in 5 talen (Turks, Pools, Engels, Arabisch en Nederlands.) via de gedragswetenschapper van RiBA of gratis te downloaden
Afbeelding-roeptoeter-RiBA-lichtgroen

Opfris

Op dinsdag 26 en donderdag 28 oktober organiseert RiBA 2 bijeenkomsten voor nieuwe IB-ers en nieuwe wijkteamleden. De bijeenkomst kan ook als opfris worden gebruikt. Graag opgeven vóór 11 oktober.
Lees verder

Afbeelding digitaal bord-RiBA-blauw

Workshop leerkrachten

Op woensdag 13 oktober van 15.00-17.00 uur en donderdag 10 maart van 19.00-21.00 uur organiseert RiBA workshops online.
Een deel wordt aangeboden door AO Gedrag en een deel door AO Ontwikkeling & Didactiek. Wij hopen op veel belangstelling, dus geef je op voor één van deze data via loket@swv-riba.nl. Zien we jullie dan? Geef het door aan je collega's!
Lees verder
Overstaproute PO-VO

Overstaproute is gereed

In De OverstapRoute vind je de afspraken die de schoolbesturen in Rotterdam en omgeving hebben gemaakt over de overstap naar de middelbare school. Ook vragen over de Zorgleerling in Beeld en de overstap naar vo worden beantwoord.
Lees verder
Afbeelding duimpje-RiBA-lichtdonkergroen

Checklist HIA-aanvraag

Er is een checklist opgesteld om er samen zorg voor te dragen dat de HIA-aanvragen compleet in Kindkans komen te staan. Lees verder

Afbeelding-uitroepteken-RiBA-lichtdonkerblauw

Nieuw

De naam Groeidocument AO zorgde soms voor verwarring met andere verslaglegging. Het Groeidocument AO heet hierom voortaan Document Ambulante Ondersteuning.
Twee mensen aan tafel RiBA-roze

GW&AO

Er is een overzicht beschikbaar van de gedragswetenschappers en ambulant ondersteuners per school 2021-2022.
Lees verder
Ik wil mij afmelden voor de nieuwsbrieven.
Wil je je e-mailadres wijzigen? Meld je eerst af met de afmeldlink en meld je daarna aan met je nieuwe e-mailadres via deze link.
Copyright © 2021 Samenwerkingsverband Passend Onderwijs RiBA.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven dat je de nieuwsbrief van het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs RiBA wilt ontvangen. Met deze nieuwsbrief willen wij je op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Passend Onderwijs in ons werkgebied.