header-nieuwsbrief-09-2021
02 februari 2023
Beste lezer,
Foto podcastduo

Podcast voor de leerkracht

Er is weer een nieuwe aflevering van onze podcast.
Deze keer over kenmerken van (on)veilige hechting
Op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Schrijf je in en geef het door!
Chantal

Nieuwe collega

Mijn naam is Chantal Kuipers. Sinds half december ben ik werkzaam bij swv RiBA en kom ik als ambulant ondersteuner gedrag het team versterken.
Ik kijk er naar uit om samen te gaan werken en hoop dat mijn achtergrond in jeugdzorg en specialistische GGZ een mooie bijdrage kan leveren.
save-the-date-rondje-paars

Bijeenkomst

Op dinsdag 7 maart (9.00-11.00 uur) en donderdag 9 maart (15.00 -17.00 uur) organiseert RiBA een bijeenkomst voor nieuwe ib’ers en nieuwe wijkteamleden in het kantoor aan de Kastanjelaan 18 H in Ridderkerk. We leggen uit hoe RiBA werkt en hoe het volgsysteem Kindkans werkt.
De bijeenkomst kan ook als opfris worden gebruikt.
Inschrijven kan via loket@swv-riba.nl Geef het door!
Afbeelding-uitroepteken-RiBA-lichtgroen

Verzoek

Graag de gegevens van vertrokken wijkteamleden, ib'ers en schoolcontactpersonen doorgeven zodat we de accounts kunnen blokkeren in verband met privacy. We worden ook graag op de hoogte gehouden van de nieuwe medewerkers zodat zij ook onze informatie ontvangen. Oude en nieuwe contactgegevens kunnen gestuurd worden naar loket@swv-riba.nl
PO raad

Bekostiging

Om meer inzicht te hebben in de middelen van het samenwerkingsverband hierbij een overzicht van de bekostiging van de leerlingen in het basisonderwijs, speciaal basisonderwijs de Burcht en het speciaal onderwijs.
Ook in te zien via de toolbox van de PO-Raad
Header vierkant

Studiedag 17 januari jl.

We kijken terug op een goedbezochte studiedag. De PowerPoint van de onderwijsjurist vind je hieronder. Zij bleek voor veel deelnemers nog wat puntjes op de i van hun kennis te kunnen zetten. Voor het nieuwe ondersteuningsplan is veel bruikbare informatie opgehaald. Dank daarvoor. En de workshop door Agressiewerk gaf herkenning, humor en toch ook nog wat nieuwe inzichten. Kortom een geslaagde dag.
Ik wil mij afmelden voor de nieuwsbrieven.
Wil je je e-mailadres wijzigen? Meld je eerst af met de afmeldlink en meld je daarna aan met je nieuwe e-mailadres via deze link.
Copyright © [date:y] Samenwerkingsverband Passend Onderwijs RiBA.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven dat je de nieuwsbrief van het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs RiBA wilt ontvangen. Met deze nieuwsbrief willen wij je op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Passend Onderwijs in ons werkgebied.
Email Marketing Powered by MailPoet