header-nieuwsbrief-09-2021
29 juni 2023
Beste lezer,
enquete

RiBA-enquete 2022-2023

Dank voor het invullen van de enquête. We zijn weer erg blij met de opbrengsten en het resultaat. De schoolleiders, intern begeleiders en leerkrachten zijn over het algemeen tevreden met onze dienstverlening.
Er wordt een aantal ontwikkelpunten genoemd...
Meisjes in de knoei

Meisjes uit de Knoei

Hogeschool Rotterdam is op zoek naar scholen die mee willen doen met het onderzoek Meisjes uit de Knoei. Over het mentaal welbevinden van meisjes uit de bovenbouw.
Heb je interesse dan kun je je opgeven via loket@swv-riba.nl
save the date paars

Studiemiddag 19 sep

Voor de middag voor schoolleiders en intern begeleiders hebben we Ismail Aghzanay uitgenodigd. Hij was in 2018 leraar van het jaar en heeft al veel leerkrachten kunnen inspireren.
We gaan het deze middag hebben over samenwerking in de wijk. Vanuit de gedachte dat we veel expertise met elkaar kunnen delen. We zien uit naar je komst.
Afbeelding-uitroepteken-RiBA-lichtgroen

Nieuw ondersteuningsplan

Dit schooljaar hebben we veel input verzameld voor het nieuwe ondersteuningsplan. Dank daarvoor! Na de zomer gaan we druk verder met hieraan bouwen. Op 19 september zullen we op de studiedag inzoomen op een belangrijk thema, de samenwerking in de wijk. Op 25 januari en 23 april hebben we studiedagen gepland voor het vervolg. Ook zullen we in verschillende overleggen het nieuwe ondersteuningsplan aan de orde laten komen. We gaan met elkaar aan de slag! Maart 2024 hopen we het ondersteuningsplan vast te stellen.
qr-code Gouden Weken

Podcast voor de leerkracht

Wat ontzettend leuk dat je geluisterd hebt naar onze podcast.
De podcast is afgelopen schooljaar maar liefst 2220 keer beluisterd! Alvast een heel fijne vakantie en vergeet niet naar de podcastaflevering Gouden Weken te luisteren voor een goede start van het nieuwe schooljaar! Of scan de QR-code.
Ik wil mij afmelden voor de nieuwsbrieven.
Wil je je e-mailadres wijzigen? Meld je eerst af met de afmeldlink en meld je daarna aan met je nieuwe e-mailadres via deze link.
Copyright © [date:y] Samenwerkingsverband Passend Onderwijs RiBA.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven dat je de nieuwsbrief van het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs RiBA wilt ontvangen. Met deze nieuwsbrief willen wij je op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Passend Onderwijs in ons werkgebied.
Email Marketing Powered by MailPoet