header-nieuwsbrief-09-2021
19 december 2023
Beste reader
SOPII

SOPII

Tijdens het kernberaad is besproken dat de studiebijeenkomst op donderdag 25 januari 2024 geen gezamenlijke invulling zal krijgen. De tijd kan gebruikt worden voor hernieuwde kennismaking in de kringen/SOPII gesprekken. Samen kan gekeken worden naar mogelijke actualisatie van het SOPII.
In de bijlage zijn de laatste SOPII-opbrengsten te vinden.
RiBA hoort graag of er andere samenstellingen zijn gevormd binnen SOPII en/of er actualisatie is op de laatste opbrengsten. Dit kan gemaild worden naar loket@swv-riba.nl
Save-the-date-RiBAlichtblauw-e1664806354152

Save the date

De laatste studiebijeenkomst staat in de agenda op dinsdag 23 april 2024. Deze dag staat in het teken van het nieuwe ondersteuningsplan (osp),welke nu in afrondende fase is.
Inhoudelijke invulling van deze dag moet nog bepaald worden. Heb je suggesties of wil je deelnemen aan de werkgroep om de studiedag voor te bereiden? Mail dan voor 12 januari 2024 naar loket@swv@riba.nl
Afbeelding-uitroepteken-RiBA-rozepaars

Wachtlijst

Er worden plaatsingsproblemen verwacht bij vso4 na de zomervakantie. Dit kan betekenen dat leerlingen een jaar langer in het basisonderwijs moeten blijven.
kindkans logo

Opfris Kindkans

Er is weer een opfrisbijeenkomst voor (nieuwe)ib'ers en wijkteamleden over Kindkans op 1 februari 2024 van 13.00 tot 16.00 uur in het kantoor van RiBA aan de Kastanjelaan 18h in Ridderkerk.
Je kunt je opgeven via loket@swv-riba.nl
Kerst
Ik wil mij afmelden voor de nieuwsbrieven.
Wil je je e-mailadres wijzigen? Meld je eerst af met de afmeldlink en meld je daarna aan met je nieuwe e-mailadres via deze link.
Copyright © [date:y] Samenwerkingsverband Passend Onderwijs RiBA.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven dat je de nieuwsbrief van het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs RiBA wilt ontvangen. Met deze nieuwsbrief willen wij je op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Passend Onderwijs in ons werkgebied.
Email Marketing Powered by MailPoet